Notícies de la Cambra

La nova llei de protecció de dades, al “Bon dia”

Jorge Ortega, CEO d’AT Group, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 22 de novembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” que organitza la Corporació tarragonina, en col·laboració en aquesta ocasió amb l’assessoria Dades i Serveis.

En el decurs de la jornada s’analitzaran els efectes del primer any de l’aplicació de la nova llei de protecció de dades, alhora que es valoraran les expectatives i noves tendències.

Ortega, un dels professionals més reconeguts del país en la matèria parlarà de “Avaluació dels efectes del RGPD i de la LOPDGDD passat el primer any. Expectatives i possibles tendències sectorials”. En el decurs de la seva intervenció analitzarà, amb exemples i casos pràctics, quina és la situació, canvis, sectors més afectats i possibles escenaris de la normativa de cara a l’any vinent.

Jorge Ortega, CEO d’AT Group, és advocat, president del Comitè d’Experts d’ANF-AC, (autoritat de certificació homologada por ENAC/AEPD), autor i ponent sobre dret en noves tecnologies i protecció de dades.


Segueix-nos!

Agenda