Notícies de la Cambra

Mónica Mendoza reparteix píndoles de motivació al "Bon dia"

Mónica Mendoza, speaker internacional i directora general de la consultoria especialitzada en vendes Energivity Consulting, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

Mendoza, una de les conferenciants més sol·licitades en temes d'estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes ha parlat de "Com captar clients a l'era de l'omnicanalitat" i en el decurs de la seva intervenció ha explicat que vendre és cada cop més complicat. L’era digital, l’omnicanalitat, l’excés d’oferta, un consumidor molt més informat, són algunes de les variables amb les que un empresari, comerciant, emprenedor… es troba en el seu dia a dia.

En un auditori ple de gom a gom que no s'ha perdut detall de la seva intervenció, Mendoza ha mostrat les eines més adients per aprofitar tots els recursos al nostre abast i aconseguir així augmentar les vendes, sense necessitat de disposar d’un gran pressupost de màrqueting o realitzar una forta inversió en publicitat.

I ho ha fet amb un llenguatge distès, directe i engrescador. De fet, no només ha repartit píndoles de motivació, sinó de molta energia positiva, el que li ha suposat guanyar-se al públic des d'un primer moment. I sobretot ha regalat molts consells i experiències que han estat molt benvinguts. 

Mónica Mendoza ha explicat que el món és híbrid, ja que els canals online i offline es barregen. I ha recordat que el màrqueting de boca orella, el de tota la vida, encara funciona millor que les xarxes socials.

Mónica Mendoza, conferenciant reconeguda a nivell nacional i internacional, apareix al llibre “Top 100 Speakers”, segons la classificació realitzada per la prestigiosa agència de speakers Thinking Heads.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Programa de Direcció de Vendes per EADA i Programa de Creixement d'Empreses per IESE. Sales Trainning per Dale Carnegie i certificada com a Coach Comercial per CIE Barcelona. Seminari Tonny Robbins.

Actualment és docent a l'escola de negocis ESADE, i professora oficial del Col·legi d'Agents Comercials de Barcelona (COACB). Ex professora de l'assignatura de Direcció Comercial a la Universitat Autònoma de Barcelona (Facultat d'Econòmiques), a EAE Business School, i assessora de vendes de la patronal Cecot. Forma part de l'Associació Espanyola de Formació Online i és membre del Cercle de Dones de Negocis.

Autora dels llibres: “Lo que NO te cuentan en los libros de ventas”, “Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores” i “Las únicas 12 maneras de captar clientes”.

A la foto de grup, i d'esquerra a dreta, Paco Lari, director general de Salut i Treball; Laura Roigé, presidenta de la Cambra; Mónica Mendoza i Daniel Martín, director gerent de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda