Notícies de la Cambra

H&T Presspart inaugura una nova planta de producció

H&T Presspart ha inaugurat a l’Arboç una nova planta de producció de sistemes per a l'administració de fàrmacs i components farmacèutics. L’acte ha comptat amb la presència de Laura Roigé,  presidenta de la Cambra de Tarragona i de Kirsty Bourner, en representació de Glaxo Smith Kline. Amb aquesta inversió H&T Presspart Tarragona es consolida com a fabricant líder en inhaladors de dosis de mesura per tractar l'asma i la malaltia pulmonar obstructiva crònica.

Thomas Portune, director general d'H&T Presspart Tarragona, ha assenyalat que “estem inaugurant una fàbrica moderna, digital i altament automatitzada capaç de produir més de 300 milions d'unitats de components farmacèutics a l'any. Així ajudarem a millorar la vida dels pacients que pateixen malalties pulmonars a tot el món. Això és una gran notícia pel nostre grup i pel territori".

H&T Presspart és una empresa líder mundial i especialista en la fabricació de sistemes per a l'administració de fàrmacs i components farmacèutics. H&T Presspart forma part del grup alemany Heitkamp i Thumann.


Segueix-nos!

Agenda