Esdeveniments

Daniel Lorenzetto parlarà de canvi climàtic i CO2 al Bon dia Tarragona

Daniel Lorenzetto, Large Project Senior Business Development Manager Europe a Air Products, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 21 de juny a les 9 del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina. 

Lorenzetto parlarà de “El paper vital de la captura de CO2 en la lluita contra el canvi climàtic”. I en el decurs de la seva intervenció posarà en valor la importància que suposa la captura de CO2 per aconseguir els objectius de Zero Emissions netes per al 2050.

Tots coneixem la importància de les energies renovables, escoltem contínuament parlar de projectes d'hidrogen verd, però sense altres tecnologies no aconseguirem contenir l'escalfament global a 1.5º, fita a la que ens vam emplaçar a París el 2015.

Aquí entra en joc el paper fonamental de la captura de CO2, una tecnologia complementària i fonamental per descarbonitzar processos que no tenen alternatives i per a la producció de combustibles sintètics, els e-fuels.

Lorenzetto explicarà diferents processos de captures i diferents tecnologies disponibles amb exemples molt concrets de plantes que Carburos Metálicos i la seva empresa matriu, Air Products, estan operant, Així com projectes que s'estan executant pel món.

Bio

Daniel Lorenzetto és llicenciat en Economia per la Universitat de Bologna, postgrau en CIMA, al Regne Unit. Porta més de 15 anys treballant a Air Products amb càrrecs de responsabilitat a les àrees de finances i desenvolupament de negocis.

En aquests dos últims anys s’ha especialitzat en el desenvolupament de grans projectes a Europa, enfocats principalment en la transició energètica.

Els Bon dia Tarragona són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, CaixaBank i el Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda