Esdeveniments

Ja t'has inscrit a la missió comercial al Marroc?

La Cambra de Tarragona tancarà en breu les inscripcions a la missió comercial que, dels dies 2 al 5 de juny, tindrà lloc a Marroc. Com és habitual, estarà oberta a exportadors d’arreu de l’Estat i serà multisectorial.

Tal i com explica Guillem Virgili, tècnic d’Internacional, “Marroc emergeix com un mercat estratègic i atractiu per a les empreses espanyoles. Amb un acord de lliure comerç amb la Unió Europea i una economia en procés de recuperació després de la pandèmia de la Covid-19, el país ofereix un panorama favorable per a l'expansió comercial.

Des de sectors tradicionals com l'agricultura fins a indústries avançades com l'automoció i l'aeronàutica, Marroc presenta una àmplia varietat d'oportunitats.

A més, la seva proximitat geogràfica i el seu paper com a primer destí de la inversió estrangera espanyola a Àfrica el converteixen en un mercat prioritari.

Amb una demanda interna creixent i una posició estratègica, com a pont entre Europa i Àfrica, Marroc es posiciona com un destí ideal per a les empreses que busquen diversificar els seus mercats i aprofitar noves oportunitats de negoci.”


Segueix-nos!

Agenda