Esdeveniments

“Millorar la digitalització és sinònim de millorar la rendibilitat”

Sergi Bernà, consultor en transformació organitzacional, prendrà part el 15 de febrer a les 9 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Bernà parlarà de “Millorar la digitalització és sinònim de millorar la rendibilitat”. En el decurs de la seva intervenció ens mostrarà com, efectivament, impulsar la transició digital de la teva companyia pot arribar a tenir un impacte de dos dígits en el resultat final.

Per assolir aquests objectius, Bernà ens demostrarà que es tracta de dur a terme una activitat ben enfocada, basada en dades i pas a pas per entendre la situació actual dels teus processos, detectar punts febles i definir una visió de futur amb un impacte directe en els resultats.

En la seva ponència incidirà en aspectes clau com el disseny de la cadena de valor; mesurar i quantificar; prioritzar les millores; generar un pla d’implementació; calcular el benefici dels projectes; casos d’estudi i ajusts a la digitalització com ara el Kit Digital.

Sergi Bernà és enginyer industrial i màster en enginyeria industrial per la UPC. Consultor en transformació organitzacional i expert en transformació digital i indústria 4.0.

Ha treballat a grans empreses i multinacionals de diversos sectors com els de l’automoció, la indústria alimentària, la farmacèutica o els serveis.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda