Esdeveniments

Àlex Llovet, SOC, el 13 de febrer al Bon dia Tarragona

Àlex Llovet, cap de l'Àrea de Serveis a l'Empresa al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, SOC, vindrà a la Cambra el 13 de febrer a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina.

Llovet parlarà de “Necessiteu personal qualificat i no el trobeu? El SOC us pot ajudar”. I en el decurs de la seva intervenció explicarà que el Sistema d'Ocupació de Catalunya té com a objectius tant facilitar l'accés de les empreses, i en particular de les petites i mitjanes empreses, als instruments de suport per millorar la capacitat de generar ocupació de qualitat,  com acompanyar i donar eines a les persones en situació d'atur.

L’adaptació de les persones treballadores a les necessitats presents i futures del mercat laboral en un entorn de canvi és una qüestió essencial que cal abordar des de les polítiques públiques per afrontar les reformes estructurals que el sistema requereix.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) disposa de tot un seguit de recursos i programes de subvencions per contribuir que les empreses trobin el talent i el personal qualificat que necessiteu.

Amb Àlex Llovet, cap de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC, descobrireu  com el SOC us pot ajudar. Explicarà les principals característiques dels programes de subvencions dissenyats amb aquesta finalitat. També incidirà en una figura pròpia del SOC: els convenis de pràctiques no laborals i conèixer els diferents serveis de què disposa el SOC per oferir una atenció personalitzada a les empreses. 

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Caixabank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda