Esdeveniments

El 13 de març marxarem cap a Filipines i Vietnam

Del 13 al 20 de març la Cambra de Tarragona estarà a Filipines i Vietnam acompanyant a exportadors de tot l’Estat, en una missió comercial multisectorial.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Corporació tarragonina, “Filipines, amb 114 milions d'habitants i un creixement econòmic anual superior al sis per cent, presenta moltes oportunitats pels nostres productes i serveis en sectors com les infraestructures, farmàcia, aigua, gestió de residus, energies renovables, maquinària, components de l'automòbil, alimentació gourmet, carns, begudes i vins de qualitat.

D’altra banda, Vietnam, amb 97 milions d'habitants un creixement econòmic també superior al sis per cent, ens ofereix també molt bones oportunitats de negoci en tot un seguit de sectors: medicaments, salut, maquinària i béns industrials, alimentació (especialment infantil), primari, infraestructures, equipament urbà, energètiques, transports,  comunicacions, gestió de l'aigua, turisme i industria alimentària.

En resum, més de 200 milions d'habitants amb alt creixement econòmic i oportunitats de negoci en molts i variats àmbits estratègics.”


Segueix-nos!

Agenda