Esdeveniments

"Transforma l’estratègia de màrqueting amb la IA generativa"

David Espuny, responsable de Cambra TGN 360, l’àrea de transformació digital de la Cambra de Tarragona, prendrà part el 14 de desembre a les 9 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Corporació tarragonina i que, en aquesta ocasió, serà presencial.

Espuny parlarà de "Transforma l’estratègia de màrqueting de la teva empresa amb la IA generativa" i explicarà que des dels seus inicis, com a concepte teòric, fins a la seva implementació pràctica, la intel·ligència artificial ha experimentat una evolució fascinant que ha transformat diversos sectors, incloent-hi el món del màrqueting digital.

Aquesta sessió, plantejada com un taller, busca explorar aquest viatge a través de la història de la IA, destacant com ha anat emergint i consolidant-se com una eina clau en les estratègies de màrqueting.

Comprendre la IA no només implica coneixements teòrics, sinó també la capacitat de veure-la en acció. Així, durant aquesta sessió, no només ens centrarem en la teoria sinó que també posarem èmfasi en exercicis pràctics.

Aquests exercicis estaran dissenyats per mostrar de manera concreta la integració de la intel·ligència artificial generativa en les estratègies de màrqueting de l’empresa.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda