Esdeveniments

JORNADA. L’impuls del business intelligence a la gestió financera

Josep López, consultor expert en Business Intelligence a NGIntel.com i col·laborador d’ACCIÓ a la Generalitat i Jordi Pardina, consultor financer a KPIndicadores, amb una dilatada experiència en implantació de sistemes de suport a l'àrea financera, participaran el 4 d’octubre a les 9,30 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

López i Pardina ens presentaran les immenses possibilitats que ofereixen la nova generació d'eines de business intelligence i els múltiples avantatges que comporta la seva aplicació en la gestió financera de les petites i mitjanes empreses.

La sessió se centrarà en l'exploració de les utilitats de Power BI en l'àmbit dels sistemes de suport financer: ratis, P&G i balanços. A més, ens presentaran exemples pràctics i concrets d'èxit en la implantació de quadres de comandament en les àrees de seguiment d'ISO 9001 i del departament comercial.

Aquesta xerrada està dirigida, principalment, a professionals vinculats al món de les finances, controllers, responsables d'àrees financeres i també a totes aquelles persones interessades en la gestió i l'anàlisi de dades a les seves empreses o negocis.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda