Esdeveniments

La Cambra convoca missió comercial a Guinea i Mali

La Cambra de Tarragona ha convocat una nova missió comercial presencial a Guinea i Mali, que tindrà lloc dels dies 12 al 17 de novembre.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional, “Guinea, amb importants recursos miners de ferro, or, diamants, bauxita, urani... I una creixent estabilitat política, ofereix moltes oportunitats de negoci per a l'empresa espanyola. Un fort sector miner amb necessitats; una agricultura amb evidents deficiències en recursos i tecnologia i desitjosa de millorar la seva productivitat; un sector de la construcció dinàmic i un sector comercial amb voluntat de millorar la seva oferta, mostren un panorama ple de possibilitats per a fer-hi negocis.

Per la seva banda, Mali ofereix molt bons resultats als exportadors. La poca oferta que han tingut d’ençà el cop d'estat de l'any 2012 ha permès que les propostes procedents de les empreses que viatgen amb la Cambra de Tarragona hi destaquessin força. De fet, són molts els operadors econòmics locals que busquen partners per als seus negocis. Es mantenen les bones perspectives per a la seva economia, tot i els recents moviments polítics. En la nostra darrera visita al país, el desembre de 2022, els resultats assolits van superar amb escreix les expectatives”, assenyala Barros.

Passat l’estiu, de setembre a desembre, la Cambra de Tarragona organitzarà set missions multisectorials a Àfrica i Amèrica i visitarà 15 països. Aquestes accions comercials estan obertes a exportadors procedents d’arreu de l’Estat.


Segueix-nos!

Agenda