Esdeveniments

Presentació de “Impactar en público” de l’Enric Company

Enric Company vindrà a la Cambra de Tarragona el 20 d’abril a les 19 hores per presentar el seu darrer llibre “Impactar en público. Salta sin miedo y deja huella”.

Presentaran el llibre, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Josep Poblet, president del Consell Social de la URV, que fou president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca i el Dr. Antoni Terceño, catedràtic de la URV.

Sobre el llibre

"Imagina't pujant a un escenari. Davant teu hi ha milers d'ulls que t'observen, esperant que diguis alguna cosa que capti la seva atenció. És llavors quan el temps s'atura. I el dolent és que no fingeixes tenir por. Sents pànic de veritat”

Enric Company fa temps que va superar aquesta por. Es va donar a conèixer durant anys treballant com a reporter de televisió, i actualment és presentador i conferenciant. Pel camí ha après mil trucs per connectar amb el públic; ha aconseguit èxits i s'ha endut alguna patacada de la que n’ha sortit més ben preparat. I tot això ens ho explica en aquest llibre que és molt més que el típic manual per a oradors. “Impactar en público” té una mica d'autobiografia divertida, d'anecdotari amb morals i, sobretot, de llibre que es llegeix d'una tirada. Perquè a més a més del que ensenya, que no és poc, passa volant. Com les bones xerrades.

Sobre l’Enric Company

Enric Company, 1975, és un presentador i reporter de televisió tarragoní que es va donar a conèixer el 2005 amb “España Directo” (La 1 de TVE) per treballar posteriorment en diversos programes més de la mateixa cadena i d'altres en canals com Telecinco, LaSexta o La 2 de TVE.

En els darrers anys s'ha convertit en un dels presentadors d'esdeveniments més contractats del país treballant per a marques com Google, Danone, Disney, Novartis, Port Aventura, Isdin, Bayer, Nestlé, FujiFilm, Revlon, Adeslas, Amplifon, Santalucía, Vodafone o Esteve, entre molts altres. Des del 2015 també imparteix en empreses de tota mena la seva conferència motivacional “La gent imparable”.

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Rovira i Virgili, Programa de Direcció General a IESE i Programa de Direcció Comercial a ESADE, compagina la seva feina com a comunicador dirigint l'agència d'esdeveniments i comunicació Tuset Agency, fundada a Barcelona el 2008.


Segueix-nos!

Agenda