Esdeveniments

Convocada missió a Nigèria i Ghana pel 21 de maig

La Cambra de Tarragona ha convocat una nova missió empresarial a Àfrica, concretament a Nigèria i Ghana del 21 al 27 de maig.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, “Nigèria, amb prop de 200 milions d'habitants, segueix fent un gran esforç per diversificar la seva economia, en un intent de reduir la seva dependència del petroli, i s'està industrialitzant progressivament, la qual cosa ofereix moltes oportunitats de negoci a les empreses espanyoles. Ens sembla un gran moment per prospectar aquest mercat. No podem oblidar que ja és la primera economia africana, i està cridada a ser la més forta del Continent, amb diferència.

Ghana crida poderosament l'atenció dels empresaris espanyols. Només arribar a Accra, ja et pots adonar de les possibilitats que pot oferir aquest país, atès que la capital té un aspecte molt diferent al d'altres capitals africanes. La prospecció de petroli, gas, i les inversions en infraestructures segueixen creixent. A més, l'estabilitat política ofereix un plus de credibilitat al país i certa seguretat en les inversions. Ha tingut un desenvolupament espectacular els últims anys (aprofitant-se dels problemes de Costa d'Ivori), i encara que el seu país veí ha tornat a cobrar protagonisme, el creixement dels últims anys l'ha convertit definitivament en un gran objectiu de l'empresa espanyola. Amb el seu Programa d'Industrialització en marxa, volen deixar de costat la seva gran dependència de les importacions. Això suposa moltes oportunitats ja que necessiten molta ajuda en tecnologia, know-how, maquinària...

Val a dir que les missions de la Cambra, que compten amb el suport de CaixaBank, Port de Tarragona i Arola, són presencials, multisectorials i obertes a exportadors d’arreu de l’Estat.

Enguany la Cambra de Tarragona organitzarà un total de 15 missions comercials a 30 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica.

Al link hi trobaràs més informació, però també pots contactar amb Roberto Barros, director d'Internacional a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 977 219 676


Segueix-nos!

Agenda