Esdeveniments

Aquestes són les eines d’intel·ligència empresarial que necessites

La Cambra de Tarragona organitzarà el 23 de gener a les 10 del matí, en el marc del cicle de jornades Accelera Pime, un taller presencial per tal d’ensenyar com, partint de les eines d’intel·ligència empresarial, es crea un quadre de comandament adaptat a les necessitats de cada negoci.

Aquesta sessió tindrà una durada aproximada de 90 minuts i comptarà, com a ponent, amb Josep López.

L'objectiu del taller és ensenyar, de forma pràctica, com obtenir informació d’alt impacte i millorar, així, la capacitat de presa de decisions gràcies a les eines d’intel·ligència empresarial.

En el decurs de sessió s’afavorirà que cadascun dels assistents es familiaritzi amb els conceptes bàsics del programari Microsoft Power BI, fins el punt d’assolir les competències necessàries per crear un quadre de comandament adaptat a la realitat de la seva empresa, amb informació útil, clara i de valor.

Per a una major comprensió, es recomana als assistents que portin el seu ordinador portàtil amb el Power BI Desktop (gratuït) descarregat prèviament.

La jornada es realitzarà en format presencial a la Cambra de Tarragona. Les places són limitades.

Ponent

Josep López Morales és consultor de Business Intelligence a Ngintel.com, formador a la Cambra de Barcelona en aspectes relacionats en BI amb eines de Microsoft, consultor a ACCIÓ en tecnologia i té una àmplia experiència en projectes de desenvolupament de software de gestió i implantació d’ERP.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda