Esdeveniments

El 16 de març ens esperen a Libèria i Sierra Leone

La Cambra de Tarragona organitzarà, dels dies 16 al 23 de març, una missió comercial a Libèria i Sierra Leone, una iniciativa que s’emmarca dins el calendari d’internacionalització que preveu realitzar-ne enguany un total de 15 i visitar una trentena de països.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional, “són mercats amb grans possibilitats, bons importadors en alimentació, cosmètica, neteja i sanitaris, maquinaria i material de construcció, mineria...

Ambdós països compten amb molts recursos naturals que els ajuda a desenvolupar la seva economia i, per contra, no acostumen a rebre masses visites comercials. Això fa que l’oferta que els hi arriba sigui molt apreciada.

Tant Libèria com Sierra Leone han començat a desenvolupar el turisme, atès que compten amb platges espectaculars, així com amb zones selvàtiques ideals pel turisme d'aventura. També han iniciat la prospecció de recursos petroliers que, junt a la potent mineria de que disposen, està impulsant el seu creixement.

Val a dir que, en anteriors visites a la regió, els resultats obtinguts per les empreses participants han superat les expectatives.”

Les missions comercials de la Cambra de Tarragona són multi sectorials i estan obertes a empreses d’arreu de l’Estat.


Segueix-nos!

Agenda