Esdeveniments

Fernando Romay vindrà a la Cambra de Tarragona

Fernando Romay, exjugador de bàsquet, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 22 de novembre a les 11 hores, on participarà en una taula rodona dins la campanya d’impuls del talent intergeneracional, Aprendre de l’experiència, que organitza la Cambra d’Espanya i la revista 65YMÁS.

Romay, Lucía Daniela Sempolis, cambrera i exparticipant del programa PICE, iMontse Miralles, directora de RRHH de la Xarxa Santa Tecla, parlaran sobre el valor de les relacions intergeneracionals als entorns laborals en una taula rodona moderada per la periodista Beatriz Torija.

En el decurs de la jornada intervindran també Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Manel Castaño, conseller d’Educació, Ocupació, Desenvolupament Econòmic i Memòria Històrica de l’Ajuntament de Tarragona i Ana Bedia, directora de 65YMÁS.

Aquest esdeveniment s'emmarca en una conversa prèvia que van mantenir Laura Roigé i Lucía Daniela, i reflecteix la iniciativa de la campanya: les relacions intergeneracionals i la seva visió de les quatre habilitats socials, treball en equip, creativitat, adaptabilitat i esforç.

La campanya Aprendre de l'Experiència, organitzada en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de la Cambra d'Espanya amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ha reunit sèniors de reconegut prestigi: Fernando Romay; Fernando Ónega, periodista i president del Comitè Editorial de 65ymás; Teresa Viejo, periodista, escriptora i ambaixadora de bona voluntat d'Unicef; i Pepa Muñoz, propietària del restaurant El Qüenco de Pepa i presidenta de la Federació d'Associacions de Cuiners i Rebosters d'Espanya (Facyre); amb quatre joves, participants de l'esmentat Programa PICE.

L'objectiu d'aquesta trobada és posar sobre la taula els avantatges de les organitzacions intergeneracionals en què els seus membres es nodreixen de coneixement i es transmeten skills essencials com són l'esforç, el treball en equip, l'adaptabilitat i la creativitat.


Segueix-nos!

Agenda