Esdeveniments

Al Bon dia repensarem el màrqueting amb Magali Benítez, EADA

Magali Benítez, professora del Departament de Màrqueting a l’escola de negocis EADA, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 30 de novembre a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Cambra en format híbrid.

Benítez parlarà de "Repensant el màrqueting en un món digital” i, en el decurs de la seva intervenció, explicarà que vivim un moment apassionant pel màrqueting.

I és que el món post-pandèmia ha accelerat la digitalització del màrqueting, ha expandit el ecommerce i ha creat noves expectatives per aquests canals digitals.

És molt probable que les empreses hagin previst més inversió per accions en màrqueting digital però també ens trobem en un moment d'inflexió per trobar la millor via per arribar als consumidors ideals de manera eficient i rendible, gestionant infinitat de dades i, alhora, ajustant-nos a les preferències de privacitat dels usuaris i la nova regulació de cookies.

Magali Benítez detallarà quins són els reptes de cara al 2023 i proposarà les claus per a dissenyar una adient estratègia de màrqueting digital.

Professora associada al Departament de Màrqueting, Operacions i Supply de EADA i Directora del Programa Executiu de Màrqueting Digital i Ecommerce, Magali Benítez és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials  per la Universitat de Barcelona i diplomada en Màrqueting Digital i Comerç Electrònic per EADA/ICEMD.

Des de l’any 2000 la seva activitat professional està lligada al màrqueting i publicitat digital com a fundadora i sòcia directora de l'agència Polièdric. Especialitzada principalment en màrqueting de cercadors i Google Ads ha planificat i gestionat centenars de campanyes tant de captació de clients com d’ecommerce.

És autora de “Cibermaneras. Comunicación, cortesía y consejos de convivencia en la Red” i coautora de “Visibilidad. Cómo gestionar la reputación en internet”.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda