Esdeveniments

Canviem Nigèria per Togo

“Atès que Nigèria encara no ha aixecat la quarantena, pel que fa als requeriments per poder entrar al país, ens veiem obligats a descartar Nigèria com a destí de la missió comercial, prevista pels dies 14 al 20 de febrer, i substituir-lo per Togo”, explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra de Tarragona, qui afegeix que Ghana continua en el programa d’aquesta prospecció de mercats.

“Togo mostra un fort creixement i vitalitat de la seva economia, gràcies al  Pla Nacional de Desenvolupament, i a que les seves noves infraestructures l'estan convertint en un hub de primer ordre a la regió, tant portuari com aeroportuari. Té un nou aeroport operat per Asky Airlines, la companyia aèria líder a Àfrica. I un Port d'aigües profundes que ja és el cinquè en tràfic de contenidors en tot el continent africà.

Pel que fa a Ghana, segueix cridant poderosament l'atenció dels empresaris espanyols. Just arribar a Accra ja es poden advertir les possibilitats que pot oferir aquell país, atès que la capital té un aspecte allunyat del d'altres capitals africanes. La prospecció de petroli, gas, i les inversions en infraestructures segueixen creixent. A més, l'estabilitat política ofereix un plus de credibilitat al país i certa seguretat en les inversions. Ha tingut un desenvolupament espectacular en els últims anys (aprofitant-se dels problemes de Costa d'Ivori), i encara que el seu país veí ha tornat a tenir protagonisme, el creixement dels últims anys l'ha convertit definitivament en un gran objectiu per a l'empresa espanyola. Amb un programa d’industrialització en marxa, volen deixar de banda la seva gran dependència de les importacions. Això suposa moltes oportunitats ja que necessiten molta ajuda en tecnologia, know-how, maquinària...”, explica Barros.

Més informació: Roberto Barros, 977 219 676 - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda