Esdeveniments

10 empreses viatgen a Burkina Faso i Costa d'Ivori amb la Cambra

Un total de 13 exportadors procedents de deu empreses d'arreu de l'Estat prenen part a la primera missió comercial presencial de l’any, organitzada per la Cambra de Tarragona, i que té com a destí el continent africà, concretament Burkina Faso i Costa d’Ivori. La prospecció de mercat que comença el 25 de gener, clourà el 2 de febrer.

Val a dir que la Cambra de Tarragona ja ha visitat Burkina Faso en altres 12 ocasions. Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Corporació tarragonina, “la nostra experiència i la de les empreses que ens han acompanyat aquests anys ha estat altament positiva, sobretot en els darrers, quan els resultats ens han confirmat que la falta d'oferta fa que la nostra visita sigui molt profitosa, ja que hi ha nombrosos operadors econòmics que estan buscant nous proveïdors. Estem segurs que degut a la situació actual, la nostra proposta destacarà molt”.

Per la seva banda, Costa d'Ivori segueix creixent a molt bon ritme, després de la frenada dels primers deu anys d'aquest segle. A partir de 2012 el gran impuls que ha suposat l'estabilitat política ha permès que sectors com la construcció, infraestructures, desenvolupament agrícola..., estiguin impulsant la seva economia a unes taxes de creixement superiors al vuit per cent. “A Costa d’Ivori hi trobarem molts bons projectes en infraestructures, construcció i en agricultura, també el desenvolupament de la agroindústria ens ofereix molt bones oportunitats. Tenen plans de desenvolupament en marxa ja que volen entrar en la Llista d'Economies Emergents. Actualment és un dels mercats més competitius d'Àfrica, amb força projectes de creixement econòmic en el seu horitzó”, explica Barros.


Segueix-nos!

Agenda