Esdeveniments

“La innovació després de la Covid-19”, al Bon dia Tarragona

Agustí López prendrà part el 17 de setembre a les 9 hores a una nova edició virtual del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina.

López parlarà de “La innovació després de la Covid-19: com transformar els reptes en projectes”. En el decurs de la seva intervenció explicarà com aplicar la creativitat per innovar a les nostres empreses. Ens descobrirà les claus per utilitzar la innovació per repensar la proposta de valor, crear nous productes i serveis o arribar a nous segments del mercat.

Agustí López és Enginyer Tècnic Industrial (URV), Màster en Màrqueting de Gran Consum (UB), Executive MBA (EADA), Facilitador de Design Thinking (Imagine Creativity Center) i Consultor empresarial en màrqueting i innovació.

A més, Agustí López és un dels quatre professors, conjuntament amb  Gerard Isern, Salvador Martínez i Anna Morros que, del 6 d’octubre al 15 de desembre, impartiran  el Programa Executiu “Lideratge transformador. Prepara't per liderar el canvi”, de la Cambra de Tarragona.

Els Bon dia Tarragona són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol, CaixaBank i Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda