Esdeveniments

Curs. Enfoca’t i augmenta les teves vendes a Àfrica

La Cambra de Tarragona organitzarà els dies 21, 23 i 28 de juliol, a través de l’Aula Virtual, el curs Comerç internacional sense fronteres, maximitza les teves vendes a África. Amb aquesta proposta formativa els assistents aconseguiran generar més i millors leads, prospects i oportunitats; incrementar la ratio de conversió des de prospects a acords tancats; incrementar els marges (vendes); incrementar la relació qualitat-preu (compres); incrementar la ratio de upselling i cross-selling; incrementar la fidelitat dels clients i millorar la reputació de producte i marca.

L'Aula Virtual de la Cambra és un entorn d'aprenentatge on el formador i els alumnes interactuen alhora i en temps real. Les formacions es fan en directe en els dies i horaris establerts. Aquesta formació es pot bonificar com si es tractés de formació presencial. En aquesta modalitat es poden dissenyar, també, cursos a mida per a empreses.

A la Cambra de Tarragona som entitat organitzadora de la Fundae, per tant podem tramitar les bonificacions de les formacions sense cost afegit.


Segueix-nos!

Agenda