Esdeveniments

8 d'octubre. El president de Feique, a la Cambra

Carles Navarro, president de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola, Feique, i director general de BASF a la península Ibèrica, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 8 d’octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

Navarro parlarà de “Indústria química, un futur sostenible” i en el decurs de la seva intervenció presentarà les darreres dades del sector a Espanya, que el posicionen com un actor estratègic dins de l’economia espanyola i també la catalana, on és la primera indústria exportadora. A més, Navarro analitzarà les perspectives futures del sector i la vinculació d’aquestes a la sostenibilitat. La química afronta el gran repte de donar solucions a la societat i al planeta en forma de ciència, oferint respostes als grans reptes de mobilitat, energia, sanitat, alimentació o construcció, entre d’altres.

Carles Navarro és president de Feique i del saló Expoquimia, que se celebra cada tres anys a Fira de Barcelona; president de la comissió de Medi Ambient i sostenibilitat a la patronal CEOE; vicepresident de la Cambra de Comerç Alemanya a Espanya; director general de BASF Espanyola i màxim responsable de les activitats del Grup a la península ibèrica, des de març de 2016. Així mateix, presideix el Comitè de Direcció del Grup BASF a Iberia.

Lidera les diferents empreses del Grup a Espanya i Portugal, així com les funcions transversals de suport al negoci i que inclouen Recursos Humans, Finances, Legal i Comunicació. A més, és responsable de la implementació de l'estratègia global de la companyia i de la seva adaptació al marc local.

La seva trajectòria professional ha estat lligada a BASF des de 1989. Entre 2004 i 2009 va ser director general de la filial Elastogran a Turquia. A continuació va exercir com a director comercial amb responsabilitat per a Espanya i Portugal fins a 2013, data en què va assumir la presidència de BASF Canadà.

És llicenciat en Enginyeria Química per l'Institut Químic de Sarrià (IQS) i màster en Direcció de Màrqueting per ESADE.


Segueix-nos!

Agenda