Esdeveniments

Antonio Sagardoy, CEO de Bros Group, al “Bon dia”

Antonio Sagardoy, CEO de Bros Group, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 26 d’abril a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Cambra.

Sagardoy parlarà de "Persones i tecnologia: qui mana a la nova era de la digitalització?" i explicarà que la tecnologia està revolucionant tots els sectors. La transformació digital ens obliga a adaptar els nostres processos, a canviar la nostra manera de relacionar-nos amb els clients i també amb els empleats. En definitiva, ens porta sense remei a un nou model, a un canvi de cultura a les empreses on treballem. Si els equips directius no hi creuen, no abanderen i no promouen aquesta transformació, el fracàs empresarial no serà una opció: està assegurat.

El CEO, com a principal promotor de canvi i amb la palanca de Recursos Humans com a principal aliat, ha de ser capaç d’enfrontar-se a una nova era que requereix de noves habilitats i de nous lideratges. Estem preparats?

Llicenciat en Psicologia, l’any 2008 va fundar a Tarragona la firma de recerca de directius i comandaments intermedis Bros Group. Actualment l'empresa està present a Barcelona, Madrid, Saragossa i manté Tarragona com a seu central. Gràcies a un potent enfocament digital i innovador, s'ha convertit en una de les firmes de referència en el sector del headhunting.

Antonio Sagardoy complementa la seva activitat com a CEO de Bros Group, participant en el consell de diferents startups, principalment relacionades amb el món dels recursos humans i la tecnologia.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda