Esdeveniments

Com aprofitar les oportunitats d’un sector immobiliari en transformació

Daniel Calvache, director de Desenvolupament de Negoci, Asset Services, CBRE, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 29 de novembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

CBRE gestiona a Catalunya 1.400.000 metres quadrats d’actius industrials, oficines, centres comercials i hotels. Entre els que estan ubicats a Tarragona hi destaca el Parc Central i les naus industrials propietat de Logicor i Colonial.

Calvache parlarà de “La transformació del sector immobiliari transcendeix les grans ciutats, com aprofitar l’oportunitat” i explicarà com pot beneficiar aquesta realitat a una ciutat com Tarragona.

Les empreses estan convertint els espais de treball en eines per atreure talent, per potenciar la creativitat i la productivitat, i fomentar una conciliació cada vegada més demandada per les generacions que s'incorporen al mercat laboral.

El benestar, la flexibilitat i la tecnologia són els tres pilars sobre els quals es fonamenta aquesta transformació, i són alhora els reptes als quals s'han d'enfrontar els propietaris dels actius, les empreses i les ciutats per diferenciar-se i aprofitar oportunitats.

Daniel Calvache és llicenciat en dret per la UIC, Màster en Dret Immobiliari per l'ICAB i PMD per l'escola de negocis ESADE Business School.

Es va incorporar a CBRE l’any 2007 especialitzant-se en la gestió i transformació d'edificis d'oficines. Després de cinc anys com a responsable de diversos comptes, va passar a dirigir l'equip de Property Management a Barcelona. L'any 2014 va crear l'equip de Desenvolupament de Negoci dins de la línia de negoci d'Asset Services, especialitzant-se en la transformació d’edificis d'oficines creant productes únics per als usuaris. Actualment segueix responsabilitzant-se d’ambdues àrees amb ​​un equip de 28 persones.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

Agenda