Notícies

Notícies:

Símptomes de recuperació a l'economia de Tarragona
26/05/2016

Les Cambres de Reus, Tarragona, Tortosa i Valls i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i la Diputació han presentat l'Informe de Conjuntura del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre referit a l'evolució dels primers mesos de 2016.

L'inici d'aquest any confirma el camí d'una certa recuperació del dinamisme econòmic, tot i molts indicadors (com ocupació i atur) que encara es troben per sota dels assolits al 2008.

Els principals aspectes de l'Informe de Conjuntura a Tarragona són: estabilització de la creació d'ocupació (-0,16 per cent). Disminució de l'atur (-11,7 per cent respecte a 2015), però encara es manté una taxa elevada del 21,26 per cent. Increment de les exportacions i disminució de les importacions. Destaca el gran esforç de la petita i mitjana empresa ampliant vendes a l'exterior. La demanda interna encara es troba estancada. L'IPC es manté estàtic (-1,2 per cent). L'oferta empresarial s'incrementa en un 2,66 per cent, tot i que el crèdit mostra una caiguda continuada, concretament, del -10,11 per cent.

VINCLES D'INTERES
Mira l'Informe de Conjuntura

Tornar al llistat