Notícies de la Cambra

Posa't al dia amb les darreres estratègies digitals en B2B

Miguel Àngel Cota,  B2B Outreach Expert, i Cristina Crucianu, Content Marketing Expert, ambdós a Ingenia Projects, prendran part el 25 d’abril, a les 9,30 hores, a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual.

Els ponents posaran en valor el que suposa per a la pime adaptar-se a les darreres estratègies i eines digitals en B2B.

En el decurs de la seva intervenció mostraran com l'automatització de processos allibera recursos valuosos, que es poden destinar a impulsar el creixement de l’empresa.

Explicaran que la millora de la relació amb els clients passa per utilitzar tècniques de comunicació personalitzades, I aquí hi juguen, també, un paper fonamental les solucions CRM amb Notion, que optimitzen la gestió i el seguiment de leads.

Per això, bona part de la jornada tindrà un caràcter eminentment pràctic, tot mostrant el potencial d’eines com LinkedIn, Apollo, ChatGPT, Zapier...

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda