Notícies de la Cambra

Més de 1.800 persones visiten la Fira de l’Ocupació de Calafell

La setena edició de la Fira de l’Ocupació de Calafell ha assolit els objectius previstos i ha superat els 1.800 assistents en només cinc hores i mitja, ja que el certamen ha començat a les 9,30 hores i ha finalitzat a les 14 hores.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, ha mostrat la seva satisfacció pels resultats assolits. “Un cop més hem aconseguit posar en contacte a persones que busquen feina, o violen canviar la que ja tenen, amb prop de 50 empreses que en aquesta edició necessitaven contractar a més de 400 persones”.

Les Fires de l’Ocupació de la Cambra de Tarragona s’han convertit en la principal plataforma laboral del sud de Catalunya. El seu caràcter multisectorial i el fet que estiguin obertes a un ampli ventall de perfils professional n’explica el seu èxit.

La jornada s’ha completat amb diversos tallers, eminentment pràctics, adreçats a millorar l’ocupabilitat de les persones

A la foto, Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona; Ramon Ferré, alcalde de Calafell i Manal El Mesmoudi Belechgar Soussi, regidora d'Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Calafell.


Segueix-nos!

Agenda