Notícies

Notícies:

11 de maig, Dia de l'Emprenedoria
06/05/2016

El Teatre Auditori de Salou acollirà el proper 11 de maig a les 9 hores el Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya, una iniciativa de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Ajuntament de Salou i el Centre d’Emprenedoria i Coneixement de Salou. I el suport de la Cambra de Tarragona, entre d’altres institucions i organismes de les Comarques de Tarragona.

La tercera edició del Dia de l’Emprenedoria del Sud de Catalunya és una jornada pensada per al col·lectiu empresarial i emprenedor, i té com a finalitat principal abordar aspectes rellevants i d'interès per a les persones emprenedores, empresàries i properes al món de l'empresa. Vol ser un punt de trobada i una festa de l’emprenedoria de les comarques tarragonines. Organitzada pel conjunt d’entitats que formem part de la xarxa URV Emprèn,  la seva seu té caràcter rotatori entre les diferents viles i ciutats del territori.

Aquest dia, tindreu l’oportunitat de compartir experiències i coneixements amb un gran nombre de persones que, com vosaltres, volen tirar endavant els seus projectes, a base d’esforç i superació personal. Hi trobareu tota mena de suport i orientació per millorar els vostres recursos i afrontar amb èxit els vostres reptes. Creiem que és una cita obligada tant per a tots els que s’inicien en el món de l’emprenedoria com per als empresaris ja consolidats.

VINCLES D'INTERES
Més informació

Tornar al llistat