Notícies

Notícies:

Més de 5.000 persones ja s'han descarregat l'APP del Tarragona dTapes
28/04/2015

El Tarragona dTapes també es viu intensament a les xarxes socials i als dispositius mòbils. Així, des del passat 23 d’abril, dia en el que es va donar el tret de sortida a la setena edició del concurs i ruta de tapes referència a Catalunya, més de 5.000 persones ja s’han descarregat l’APP oficial del Tarragona dTapes que permet seguir aquest esdeveniment gastronòmic des dels dispositius mòbils, pujar i compartir comentaris, geolocalitzar les tapes a la ciutat, identificar les zones de tapes, participar als sortejos i votar la millor tapa.

La Diada de Sant Jordi el hashtag #dtapes2015 va ser un dels trending topic a Tarragona i va arribar a la setena posició com l’APP  més descarregada a les botigues d’aplicacions.

Val a dir que hores d’ara s’han enregistrat més de 2.000 comentaris i prop de 7.000 comparticions, unes xifres que doblen les assolides a la passada edició i que s’estan traduint al carrer amb un augment considerable de la demanda i l’activitat als diferents establiments participants al VII Tarragona dTapes.

Pel que fa a Facebook, el canal per on també es pot copsar el bategar del Tarragona dTapes, assenyalar que es van assolir puntes de 62.000 visualitzacions de posts amb prop de 5.000 seguidors.

D’altra banda, s’han repartit ja 25.000 tapòdroms. El document de mà per localitzar les 57 tapes (cinc d’elles TapaNuit) que prenen part al VII Tarragona dTapes.

Tornar al llistat