Notícies

Notícies:

Ceferí Soler (ESADE) presentarà el llibre “Anticípate”
06/06/2012

 

Ceferí Soler, professor titular del Departament de Direcció de Persones i Organització d’ESADE i Joan Quintana, col·laborador acadèmic del mateix departament, presentaran a la Cambra de Tarragona, el dia 12 de juny a les 19 hores, el llibre “Anticípate”. Aquesta iniciativa en el marc del cicle de jornades que Club Tarragona ESADE Alumni organitza a la Corporació tarragonina.

Com mantenir-se i sobreviure davant la continua incertesa? L’única estratègia efectiva per fer-hi front és el concepte que encapçala aquest llibre: l’anticipació. Els autors recopilen a “Anticípate” una sèrie de criteris, idees i consells útils per navegar pel canvi evitant tempestes. Totes les idees recopilades al llarg de l’obra la converteixen en una guia fonamental per afrontar els processos de transformació que es completa amb l’anàlisi en profunditat de sis casos d’èxit: Triodos Bank, Corporación Mondragón, Hospital Clínic, Intermón Oxfam, Bioibérica i Grupo SEB.

Club Tarragona ESADE Alumni ofereix la possibilitat d’anar a sopar un cop acabada la conferència. El sopar tindrà lloc al restaurant Cocvla. (Import socis: 5 euros. No socis: 20 euros)

Per informació i inscripcions: 93 553 02 17

 

Tornar al llistat