Notícies

Notícies:

PortAventura, nova Empresa Premium de la Cambra de Tarragona
05/06/2014

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona, i Carlo U. Bonomi, Conseller Delegat de Investindustrial, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual PortAventura farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

PortAventura és el segon destination resort més gran d’Europa i el primer del Mediterrani. Opera un parc temàtic de 105 hectàrees orientat a les famílies, integrat en un destination resort amb quatre hotels temàtics de quatre estrelles cadascun amb un total de 2.000 habitacions i un centre de convencions amb una capacitat de 4.000 persones. PortAventura rep gairebé quatre milions de visites a l’any, que gaudeixen  de les seves 39 atraccions, més de 100 espectacles diaris, 48 punts de restauració i 31 botigues, una àrea dedicada als nens i un parc aquàtic que disposa del tobogan free fall més alt d’Europa.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria. ​

 

 

Tornar al llistat