Notícies

Notícies:

Parlarem de "L'arribada de creuers a Tarragona"
23/02/2017

La Cambra de Tarragona acollirà el 2 de març una jornada organitzada pel Club Tarragona ESADE Alumni, en la que es parlarà de “L'arribada de creuers a Tarragona” i comptarà amb l’assistència, com a ponent, de Josep Andreu, president del Port de Tarragona.

El 2012, es va plantejar la intenció d'atraure el turisme de creuers cap a Tarragona i l'any següent es va constituir un grup de treball adreçat a impulsar aquest projecte. Aquest 2017 serà clau en aquest sentit, gràcies a l'aposta de Costa Cruceros de fer una escala regular durant quatre mesos a Tarragona i la possibilitat d’embarcar des d'aquest port, la qual cosa constitueix un nou repte i ofereix noves oportunitats de negoci per al territori.

Josep Andreu ens explicarà com ha evolucionat l’estratègia d'aquest projecte des del principi, quines oportunitats presenta el sector dels creuers i quines són les perspectives de futur de les infraestructures del Port de Tarragona, com també l'impacte econòmic que pot comportar aquest nou model turístic per al territori.

VINCLES D'INTERES
Inscripció online

Tornar al llistat