Notícies de la Cambra

La Cambra i la FUE porten “Somos Futuro” a Tarragona

La Cambra de Tarragona, Cámara de España i la Fundación Universidad Empresa, FUE, s’han aliat per portar el projecte “Somos Futuro” a Tarragona, una iniciativa que té per objectiu donar veu als més joves per tal d’analitzar i debatre sobre els grans reptes de futur.

En aquest cas els protagonistes seran els alumnes de l’Institut Pere Martell, més d’un centenar, que reflexionaran sobre el futur de l’energia el proper 6 de maig, en el marc de tot un seguit de taules rodones i xerrades. Cal destacar que l'Institut Pere Martell és l'únic centre d'excel·lència en qualificació, emprenedoria i innovació en economia verda.

Val a dir que el projecte “Somos Futuro” es desenvolupa a set ciutats de l’Estat i que l’elecció de Tarragona obeeix al fet que des de la Cambra s’ha participat activament en el programa “Somos FP Dual”, que pretén posar en valor els estudis de Formació Professional, i més concretament en la modalitat Dual, mitjançant el desenvolupament d’una xarxa de joves que han cursat aquests estudis i que ara actuen com a “ambaixadors” visitant instituts i entrevistant-se amb futurs estudiants.

La sessió, doncs, tindrà lloc el 6 de maig en horari de 9,30 a 11.30 hores al Complex Educatiu de Tarragona. La inauguració anirà a càrrec de Eduardo Sañudo, conseller de Formació de la Cambra de Tarragona i de Josep Maria Pallarès, director de l’Institut Pere Martell. Tancarà la jornada Ángel Ruiz Acuña, director de Tecnologia de la Fundación Universidad Empresa.

La jornada, conduïda per Óscar Martínez, presentador de televisió i ràdio, constarà de dues taules rodones i la ponència “El futur de l’energia”, que anirà a càrrec de Francesc Estrada, director de desenvolupament a Veolia Serveis Catalunya.


Segueix-nos!

Agenda