Notícies de la Cambra

Passat l’estiu tornarem als dos Congos en missió comercial

La Cambra de Tarragona farà les maletes cap als dos Congos en una missió comercial multisectorial oberta als exportadors d’arreu de l’Estat, que tindrà lloc del 22 al 27 de setembre.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Corporació tarragonina, “la República Democràtica del Congo, amb prop de 85 milions d'habitants i amb creixements anuals de dos dígits, és un mercat clau a l’Àfrica Central. És un dels països amb major potencial de creixement de tot el continent, basat en recursos miners. Ara bé, la seva grandària i les dificultats de transport i comunicació entre les regions dificulten que el creixement sigui homogeni. Malgrat això, introduir els nostres productes a Kinshasa és un primer pas per accedir a aquest enorme mercat.

La República del Congo, també coneguda com a Congo Brazzaville, de dimensions molt més modestes disposa, no obstant això, d’una renda per càpita superior. En l’actualitat està recuperant el creixement gràcies a l'augment en els preus del petroli, base de la seva economia. Dit això, pensem que és un bon moment per a tornar a trepitjar aquell país”, conclou Barros.


Segueix-nos!

Agenda