Notícies de la Cambra

Contactes i anècdotes de la missió a Filipines i Vietnam

La Cambra de Tarragona ha finalitzat amb èxit la missió comercial a Àsia, concretament a Filipines i Vietnam. Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra de Tarragona, “Àsia és un continent on les nostres empreses encara no hi tenen una presència destacada. I és una llàstima, ja que hi tenen molt a fer”.

Per pal·liar aquest dèficit la Cambra hi ha organitzat una missió multisectorial amb exportadors d’arreu de l’Estat, que han gaudit d’unes excel·lents agendes preparades per l’Ofecome a Manila i l’Oficina Econòmica i Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Vietnam.

Amb tot, Barros recomana fer un “seguiment exhaustiu de les reunions realitzades i estar molt atents a tots els contactes”. I és que la insistència i perseverança és clau per obrir-se pas en l’exportació.

L’anècdota de la missió es troba en la foto. Roberto Barros ha estat rebut per Miguel Utray, ambaixador d’Espanya a Filipines, ambdós van compartir pupitre a Lisboa quan estudiaven el que ara seria educació primària.

A més, els missioners van coincidir a Manila, justament, amb unes jornades dedicades a la promoció de productes espanyols, organitzades per distribuïdors locals, la Societat de Beneficiència Espanyola de Manila i l’Institut Cervantes.


Segueix-nos!

Agenda