Notícies de la Cambra

VÍDEO. Hem parlat de startups amb Josep Maria Casas, IESE

Josep Maria Casas, lecturer a l’IESE Business School i fundador de Neoko Capital, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona, que organitza la Corporació tarragonina.

Casas ha parlat de “Les startups tecnològiques com a oportunitat d’inversió privada i desenvolupament econòmic local”.

Lecturer en Iniciativa Emprenedora a l’IESE, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i Executive MBA per l’IESE.

Ha desenvolupat la seva activitat professional en el camp de les noves tecnologies, l’ecommerce i el retail.

Com a inversor privat Josep Maria Casas ha participat en més de 20 projectes i ha estat Premi Nacional de l'Associació Espanyola de Business Angels a la millor desinversió a Espanya. Ha exercit com a market leader a Apple Retail Spain i ha ocupat diferents posicions executives a Leroy Merlin i General Electric. Ha estat president de l'Associació Espanyola de Business Angels del 2020 al 2023.

Com a conseller té una llarga experiència internacional tant en retail (Bricocenter a Itàlia), high tech (Capital Payments, USA), i a startups (Baluwo, Careesma, entre d’altres a Espanya).

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol, Caixabank i el Port de Tarragona. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda