Notícies

Notícies:

Una trentena d'entitats s'adhereixen a la declaració "Ens hi juguem el futur"
21/06/2016

La Cambra de Tarragona ha acollit una reunió amb representants de la primera trentena d’entitats i associacions de la societat civil tarragonina que s’han adherit a la declaració que es va llegir al final de l’acte públic que la Cambra de Tarragona, CCOO, Cepta, clúster ChemMed, FEAT, Pimec-Tarragona, UGT i  URV van convocar el passat 31 de maig a  amb el lema “Ens hi juguem el futur. Sí al futur de les empreses i dels treballadors i treballadores de Tarragona”.

La trobada va servir per formalitzar la seva adhesió a la declaració, i per traslladar a totes aquestes entitats la proposta de celebrar reunions informatives als seus associats o afiliats per explicar el contingut de la declaració, davant la intenció de les vuit organitzacions promotores d’organitzar conjuntament nous actes públics en un futur proper. Així mateix, es va informar que durant les properes setmanes es mantindran contactes amb altres entitats i associacions de la demarcació tarragonina per a la seva adhesió.

Aquestes primeres adhesions corresponen a entitats econòmiques i empresarials, col·legis professionals, gremis, associacions veïnals, organitzacions d’usuaris del transport, entre d’altres col·lectius de la societat civil tarragonina.

Tornar al llistat