Notícies

Notícies:

VÍDEO: Ferran Tarradellas al Bon dia Tarragona
30/03/2016

Ferran Tarradellas, Director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, ha participat en el cicle de jornades Bon dia Tarragona, per explicar el Pla d'Inversions per a la Unió Europea, conegut com a Pla Juncker. Una eina que busca posar-se al servei d’una recuperació econòmica que es manifesta massa lentament. Segons Tarradellas, “en aquest moment a Europa hi ha 23 milions d’aturats, que és més del deu per cent de la força laboral aturada. Es poden fer moltes polítiques d’ocupació i de reactivació social, però no ho aconseguirem resoldre si no reactivem l’economia, si no creem empreses que puguin donar feina a tota aquesta gent. Tots els països de la Unió Europea, menys Grècia, estan creixent però estan creixent feblement, segons Tarradellas, i el principal problema és la caiguda en el nivell d’inversions.

Els Bon dia Tarragona són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

Aquesta sessió s’ha organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona i Europe Direct Tarragona.

A la foto, en primer terme, Ferran Tarradellas, acompanyat per Ramon Marsal, membre del Comitè Executiu de la Cambra i Francesc Roca, Conseller, cap de l'Àrea d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona.

VINCLES D'INTERES
Mira el VÍDEO

Tornar al llistat