Notícies

Notícies:

CaixaBank i la Cambra renoven l'acord de suport a la internacionalització de les empreses
23/07/2015

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat l’acord entre ambdues entitats per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior que duu a terme la Corporació tarragonina.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Tarragona, Andreu Suriol, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats de la Cambra com patrocinador Premium de les mateixes. L’acord estableix la col·laboració amb l’entitat cameral en l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i en les 11 missions empresarials que la Cambra ha programat fins a juny de 2016 a diversos països africans i asiàtics.

CaixaBank posa a la disposició de la Cambra les seves oficines operatives i de representació a Àfrica i Àsia per tal que atenguin els empresaris participants a les missions que l’entitat cameral programi en aquests continents. CaixaBank disposa de dues oficines operatives al Marroc, una a Tànger i l’altra a Casablanca, des de les quals ofereix els seus serveis de banca d’empreses i corporativa. L’entitat també disposa d’una oficina de representació a Algèria, Istanbul (Turquia), El Caire (Egipte), Beijing i Shanghai (Xina), Nova Delhi (Índia), Singapur, Alger (Algèria).

L’acord entre CaixaBank i la Cambra de Tarragona també preveu la col·laboració en les jornades informatives i cursos que la Corporació organitza durant el 2015 com és el patrocini dels Bon dia Tarragona, els Premis a la Internacionalització i diversos cursos de formació a empresaris i emprenedors.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Tarragona “és una aliança estratègica que respon al compromís de l’entitat amb els agents econòmics tarragonins”.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Tarragona, Andreu Suriol, ha manifestat que amb els convenis Premium s’estan creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona i amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, al servei de l’emprenedoria i la internacionalització de l’activitat.

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L’entitat compta amb un ampli equip d’especialistes en comerç exterior per assessorar sobre els mercats exteriors.

Així mateix, disposa d’un equip de banca internacional i d’una xarxa d’oficines de representació a Londres (Regne Unit), París (França), Milà (Itàlia), Stuttgart i Frankfurt (Alemanya), Istanbul (Turquia), El Caire (Egipte), Bogotà (Colòmbia), Beijing i Shanghai (Xina), Nova Delhi (Índia), Singapur, Alger (Algèria) i Santiago de Xile (Xile). L’entitat també posa al servei de les empreses la seves oficines operatives a l’exterior: Varsòvia (Polònia) i Casablanca i Tànger (Marroc). En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països.

També ha arribat a acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.  

Tornar al llistat