Notícies

Notícies:

Més de 60 exportadors d'arreu de l'Estat al BNE de la Cambra de Tarragona
03/07/2015

La Cambra ha organitzat un dels esdeveniments de foment de la internacionalització més esperats per tot aquells que en un moment o altre han participat en alguna de les missions empresarials que organitza la Corporació tarragonina.

Es tracta del BNE, Business Networking Event, una trobada molt ben rebuda pels exportadors que tenen l’oportunitat, per unes hores i en un ambient distès, de compartir vivències i experiències amb emprenedors que han decidit, com ells, obrir-se pas a nous mercats, alguns d’ells força complicats.

El BNE de la Cambra de Tarragona ha tingut lloc al Restaurant Mirall d’Estiu de Tarragona. La condició per poder-hi assistir és haver pres part en alguna missió organitzada per la Cambra.

Més de 60 empresaris d’arreu de Catalunya i també vinguts de Madrid, Galícia, Andalusia o Aragó, “entre d’altres punts d’Espanya hi han pres part”, comenta Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Corporació tarragonina qui afegeix que “aquestes trobades tenen un gran valor per tots els assistents pel que fa a les sinèrgies que s’hi estableixen i l’enriquiment que suposen les diferents experiències compartides”.

L’acte ha estat presidit per Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra.

Tornar al llistat