Notícies

Notícies:

CaixaBank signa el conveni Premium de la Cambra de Tarragona
08/05/2014

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona, i Jaume Masana, Director Territorial de CaixaBank a Catalunya,  han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual CaixaBank patrocinarà el cicle de jornades "Bon dia Tarragona" i farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

CaixaBank és l’entitat líder del mercat espanyol amb 13,6 milions de clients, 5.716 oficines i uns actius de 331.376 milions. Segons les darreres dades publicades, la seva quota de penetració de particulars arriba al 27,4% (dels que un 22,7% tenen a CaixaBank com a primera entitat). El banc, a través del qual "la Caixa" exerceix la seva activitat financera, agrupa també el negoci assegurador i les participacions en els bancs internacionals i a empreses líders de serveis.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia, i al servei de l'emprenedoria.​

Tornar al llistat