Notícies

Notícies:

La Cambra ret un homenatge a Albert Abelló
26/02/2018

La Cambra de Tarragona ha rendit un sentit i emotiu homenatge a Albert Abelló, president de la Corporació tarragonina de 2006 a 2015.

L’acte ha comptat amb l’assistència dels pares de l’Albert (Ana Maria i Albert) i de la seva dona, Esther, recolzats en tot moment pel caliu dels membres del Ple, Comitè Executiu, els expresidents Xavier Artal i Bartomeu Ramos, i antics companys dels Òrgans de govern en els dos mandats d’Albert Abelló.

Laura Roigé, presidenta de la Cambra, ha dirigit unes emotives paraules als assistents en les que a més de recordar la vàlua, valentia i lideratge de l’Albert ha assenyalat que "el seu mestratge ens acompanyarà sempre i que, com a mostra del reconeixement i estima cap a la seva persona i tot allò que representava i representa", el hall de la Sala de Plens lluirà una fotografia seva “In Memoriam”. Així mateix, Roigé ha lliurat a l’Esther la Insígnia d’Or de la Institució, la màxima distinció que entrega la Cambra.

Fèlix González, amic de l’Albert i membre del Comitè Executiu, ha repassat la seva empremta com a president de la Cambra de Tarragona. Tarragona dTapes, Mou-te per Tarragona, el col·leccionable Iubilaeum, 125 Aniversari, l’aferrissada lluita a favor de les infraestructures, la modernització de la Institució... fites que, amb la seva presidència, van marcar un abans i un després en la dilatada i reeixida història de la Cambra de Tarragona.

Laura Roigé ha tingut també unes tendres paraules de reconeixement i agraïment per Josep Graset, membre del Comitè Executiu de la Cambra des de l’any 2006, que ens va deixar la setmana passada. “Pep, Albert, sé que allà a dalt us tindreu l’un a l’altre”. 

 

Tornar al llistat