Jornades

Incorporar una eina de gestió (ERP) ja no és una opció. És una necessitat!

Informació de la jornada

  • JORNADES ACCELERA PIME

  • 6 d'octubre de 2022

  • Horari: A les 9 hores


Informació jornada

Estela Piñol, consultora en desenvolupament organitzacional prendrà part el 6 d’octubre a les 9 hores del matí a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual. 

Piñol explicarà que “incorporar una eina de gestió (ERP) ja no és una opció, és una necessitat. Atès que, si volem optimitzar i rendibilitzar els processos de negoci per seguir essent competitius, ja no es pot treballar amb dades disperses entre fulls d’Excel, diferents softwares o realitzant tasques manuals.  

Amb una eina ERP, que ens donarà una visió de 360 graus del negoci, aconseguirem gestionar les activitats empresarials habituals com són la gestió de projectes, la facturació, la comptabilitat, la relació amb els clients..."

En aquesta sessió entendràs què és un ERP, quins beneficis aporta a la teva organització, quins són els passos per implementar aquesta eina i, sobretot, quins aspectes són absolutament imprescindibles i cal que tinguis en compte per a que sigui un èxit. 

Què és l'Oficina Acelera Pyme?

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona. 

En el que portem d’any l’Oficina, dirigida per Sergi Bel, ja ha assessorat a més d’un centenar d’empreses, d’una vintena de sectors productius. 

L’Oficina Acelera Pyme de la Cambra de Tarragona té el suport del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Red.es, Cambra d’Espanya i la Unió Europea. 

Qui és Estela Piñol?

Estela Piñol és llicenciada en Administració d’Empresas per la URV, postgrau en Investigació i Tècniques de Mercat per la UOC, màster en Direcció Pública per ESADE, experta en Desenvolupament de Valors per Zinquo, certificada en Leadershipbyvalues, màster en Emprenedoria per l’Instituto de Pensamiento Positivo, Agile Project Management i Scrum per La Salle Universitat Ramón Llull i finisher a The Power MBA.


No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Segueix-nos!

Agenda