Jornades

La teva competència ja treballa amb Business Intelligence. I tu?

Informació de la jornada

  • JORNADES ACCELERA PIME

  • 29 de setembre de 2022

  • Horari: A les 9 hores


Informació jornada

Josep López Morales, consultor de Business Intelligence a Ngintel.com, prendrà part el 29 de setembre a les 9 hores a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime que, en format virtual, organitza la Cambra de Tarragona 

López parlarà de “La teva competència ja treballa amb business intelligence. I tu?”. En el decurs de la seva intervenció explicarà que “en un mercat altament competitiu, és vital que les organitzacions deixin de banda les intuïcions i tinguin la capacitat de prendre decisions en base a informació precisa i actualitzada del seu negoci.  

En aquesta jornada es parlarà de les eines business intelligence i com aquestes són estratègiques per garantir el seu creixement i l’assoliment d’una sòlida orientació data driven. 

Ponent

Josep López Morales, consultor de Business Intelligence a Ngintel és també formador a la Cambra de Barcelona en aspectes relacionats en BI amb eines de Microsoft, consultor a ACCIÓ en tecnologia i té una àmplia experiència en projectes de desenvolupament de software de gestió i implantació d’ERP. 

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses que s’impulsen des de  l’Oficina Acelera Pyme de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona. 

En el que portem d’any l’Oficina, dirigida per Sergi Bel, ja ha assessorat a un centenar d’empreses, d’una vintena de sectors productius. 


No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Organitzen

Segueix-nos!

Agenda