Jornades

Reinvenció professional post-pandèmia

Informació de la jornada

  • BON DIA

  • 29 d'octubre de 2020

  • Horari: A les 9 hores


Informació jornada

Franc Carreras, considerat un dels principals experts en transformació digital d’Espanya, prendrà part, el 29 d’octubre a les 9 hores del matí, a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona Virtual, que organitza la Cambra.

Carreras parlarà de "Reinvenció professional post-pandèmia" i en el decurs de la seva intervenció explicarà que el confinament provocat per la crisi sanitària ha representat un cop dur per a l'economia. No obstant això, per a molts també s'ha convertit en una oportunitat per a la reinvenció professional. Amb ell coneixerem la història de mares que s'han convertit en community managers, professionals transformats en experts en tancament de vendes o directius retirats emprenent per primera vegada.

Franc Carreras ha estat escollit pel diari Expansión com un dels 50 principals experts en transformació digital d'Espanya. Ensenya Màrqueting digital a ESADE, és cofundador de Mamis Digitales i mentor en el programa Launchpad de Google. Gràcies als seus més de 150.000 seguidors en xarxes socials és considerat un dels experts més influents del país i les seves opinions apareixen sovint en els principals mitjans econòmics.

Aquesta jornada es realitzarà a través de la plataforma Zoom. El dia abans rebrà un correu amb l'enllaç de connexió.


No deixis passar aquesta oportunitat, inscriu-te ara!
Inscripció On-line

Amb el suport de

Amb la col·laboració de

Segueix-nos!

Agenda