Notícies de la Cambra

VÍDEO. IA aplicada a la gestió documental de l’empresa

Diego García, CEO i cofundador de Mineo.app, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades Accelera Pime, que organitza la Cambra de Tarragona en format virtual i que ha estat conduïda per Sergi Bel, director de l'Oficina Accelera Pime de la Cambra.

La síndrome de Diògenes documental, que consisteix en l'acumulació de documents sense cap criteri, és un repte al qual s'han d'enfrontar la majoria de les empreses durant les etapes de creixement.

García analitza com l'ús de la IA pot ser un gran aliat per classificar i arxivar tota aquesta quantitat de documents que es poden generar en el dia a dia. I encara més, la IA Generativa ens permet interactuar amb el document mitjançant una anàlisi semàntica.

Al llarg de la sessió posa en valor la intel·ligència artificial en l'organització i en la recerca d'informació clau, emfatitzant en com els repositoris milloren la presa de decisions i la innovació gràcies a l'optimització de la gestió de coneixement empresarial.

Les jornades Accelera Pime són una iniciativa de la Cambra de Tarragona i formen part del ventall d’accions a favor de la transformació digital de les empreses, que s’impulsen des de l’Oficina Accelera Pime de la Cambra, la primera de les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda