Notícies de la Cambra

Saül Garreta, el 23 de febrer al Bon dia

Saül Garreta, president del Port de Tarragona, vindrà a la Cambra de Tarragona el 23 de febrer a les 9 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona que, en format híbrid, organitza la Corporació tarragonina.

Garreta parlarà de “Port de Tarragona, cap a la sostenibilitat econòmica”.

Saül Garreta Puig és president de l’Autoritat Portuària de Tarragona des de novembre de 2022. És llicenciat en Arquitectura en l’especialitat d’edificació a la Universitat Politècnica de València (2000) i Màster Professional d’Estudis Territorials i Urbanístics, organitzat per la UPC i la Universitat Pompeu Fabra.

Ha estat arquitecte comarcal al Consell Comarcal de l’Alt Camp i arquitecte municipal d’Aiguamúrcia, el Catllar, Vila-rodona i els Pallaresos. Ha estat gerent de Garreta Arquitectes SL, despatx d’arquitectura i urbanisme.

És president de Reviure Solanell, cooperativa que ha recuperat el poble de Solanell a l’Alt Urgell i soci fundador de la cooperativa La Fàbrica de Transició per a la recuperació d’una colònia industrial tèxtil al Catllar.

Com a president del Port de Tarragona, és vicepresident del primer clúster químic del sud d’Europa, ChemMed; vocal del Consell d’Administració de l’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona; vocal de l’associació Barcelona Catalunya Centre Logístic i president del Centre d’Estudis Marítims del Port de Tarragona. També és membre de les organitzacions portuàries internacionals MEDPorts Association i Mediterranean Ports Community.

Els Bon dia Tarragona són una iniciativa de la Cambra amb el suport de CaixaBank, Repsol i el Port. I la col·laboració de Bic Graphic i Yzaguirre.


Segueix-nos!

Agenda