Notícies de la Cambra

El 26 de març emprendrem el vol a Ruanda i Uganda

La Cambra de Tarragona volarà el 26 de març a Àfrica en una nova missió comercial. En aquesta ocasió els exportadors, procedents d’arreu de l’Estat, mantindran contactes comercials amb empresaris de Ruanda i Uganda, un mercat conjunt de 56 milions de persones.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra, “Uganda, una economia cada cop menys depenent del seu veí Kènia, està oferint moltes sorpreses agradables a les empreses que hi estan desembarcant amb nosaltres. Amb creixements anuals d’entre el quatre i el sis per cent, es nota força activitat en sectors com el de la construcció, agricultura, infraestructures i turisme. Cal tenir en compte que l’agricultura és una de les principals fonts de riquesa al país.

Pel que fa a Ruanda, no hi vam organitzar la primera missió fins a l’any 2012. La cooperació internacional després del genocidi de 1995 ha canviat la imatge d'aquest país, i actualment és un dels destins, a nivell mundial, que més ha millorat en el que té a veure amb les facilitats per a fer-hi negocis. En els darrers anys hem vist com començaven a importar directament sense haver de passar per distribuïdors a Kènia.”

Aquesta és una de les 15 missions que en el decurs de 2023 organitzarà la Cambra, la majoria a Àfrica. Val a dir que la Cambra de Tarragona és líder a nivell nacional pel que fa al coneixement i experiència en els mercats africans, sobretot els subsaharians.

Per a més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 977 219 676


Segueix-nos!

Agenda