Notícies de la Cambra

Ruanda i Uganda ens esperen el 2 de març

La Cambra de Tarragona ha organitzat dels dies 2 al 9 de març una missió comercial presencial que tindrà com a destí Ruanda i Uganda, països que apleguen a 56 milions de persones. Es tracta d’una prospecció de mercats multisectorial oberta a exportadors d’arreu de l’Estat.

Tal i com explica Roberto Barros, director d’Internacional de la Cambra de Tarragona, “Uganda és una economia cada cop menys depenent del seu veí Kènia. Està oferint moltes sorpreses agradables a les empreses que hi estan desembarcant amb nosaltres. Amb creixements del quatre al sis per cent anuals, es nota força activitat en els sectors de la construcció, agricultura..., molta despesa pública en infraestructures i també un bon creixement en el sector turístic. Val a dir que l’agricultura és una de les principals fonts de riquesa, i un dels sectors més destacats en aquell país.

Vam fer la primera missió a Ruanda a l’any 2012. La cooperació internacional després del genocidi de 1995 ha canviat la imatge d'aquest país, i actualment és un dels destins mundials que més ha millorat pel que fa a les facilitats per fer-hi negocis. Els darrers anys hem vist com començaven a importar directament sense haver de passar per distribuïdors a Kènia.”


Segueix-nos!

Agenda