Notícies de la Cambra

Octavi Bono, director general de Turisme, al “Bon dia”

Octavi Bono, director general de Turisme i vice-president executiu de l’Agència Catalana de Turisme, vindrà a la Cambra el 29 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”.

Bono parlarà d’“Aproximació al sistema turístic català reptes, estratègia i governança” i en el decurs de la seva intervenció explicarà que el sector turístic a Catalunya afronta un seguit de reptes alguns dels quals són específics i d’altres es comparteixen a escala global. Aquest escenari reclama una aproximació intensa i rigorosa per a una major comprensió que permeti afrontar-los i ser gestionats des d’una estratègia que garanteixi la competitivitat així com un desenvolupament sostenible.

Nascut a Riudoms, Baix Camp. Octavi Bono porta vinculat al sector turístic des de que té 16 anys. Ha desenvolupat la part inicial de la seva carrera professional en l’àmbit de la gestió hotelera i els darrers 24 anys ha estat vinculat al turisme des de la gestió pública.

Bona part d’aquesta experiència ha estat en la gestió a escala local/regional i en el darrer any des de la Direcció General de Turisme del Govern de Catalunya.

La seva formació acadèmica és en Turisme i Ciències Polítiques completada amb un Màster centrat en el públic management (EMPA). Manifesta un elevat interès per tot allò que envolta al concepte de governança fins al punt d’haver començat com a doctorand la tesi sobre aquest tema, la seva aplicació al sector turístic i la creació d’un model que permeti conèixer i quantificar el nivell assolit en els ens públics dedicats a la gestió del turisme.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.


Segueix-nos!

     

Agenda